Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Пенсійний кур’єр

Дата: 16.08.2022 14:19
Кількість переглядів: 200

Возможно, это изображение 1 человек, деньги и текст

Пенсійний кур’єр

1 д.  · 

?Багато соціальних допомог, які наразі надають в Україні, неефективні і потребують переформатування. Про це заявила міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час інтерв’ю у національному телемарафоні.

?Сьогодні є дуже багато так званих «статусних програм», де призначаються невелика виплата, яка не вирішує жодних проблем людини. У нас близько 40 бюджетних програм у Міністерстві. Кожна програма включає від 20 різноманітних виплат, які бувають надзвичайно дрібними, незрозумілими.

Що вони вирішують, напевно, давним-давно забулося. Увесь цей комплекс, набір незрозумілих коштів треба переформатувати і спрямувати на конкретну ціль – на підтримку людини. І це треба зробити настільки грамотно, щоб витримати всі конституційні вимоги, які є щодо соціальної підтримки людини, щоб це не виглядало за жодних обставин зменшенням обсягу підтримки людини, – наголосила вона.

?За словами міністерки, це може бути переформатування певних виплат в інші види допомоги, а кінцевою метою соціальної підтримки має бути виведення людини із складних життєвих обставин, допомога стати економічно незалежною та обходитися без усілякої підтримки. Деталі – на Соціальній економічні платформі: https://cutt.ly/YXaArV1

#пенсійнийкурєр #соціальнадопомога


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь