? Маєте правову проблему, але не знаєте як до неї підступитися і до кого звернутися за допомогою?

Дата: 09.08.2022 13:17
Кількість переглядів: 118

? Маєте правову проблему, але не знаєте як до неї підступитися і до кого звернутися за допомогою? Роздумуєте, чи не зателефонувати товаришу, який, здається, вчився на юриста 20 років тому? Згадуєте усіх знайомих, хто міг втрапляти в схожу ситуацію?

Не поспішайте! Зробіть кілька вдихів-видихів і спершу спробуйте пошукати відповідь у чат-боті у Telegram https://bit.ly/3pfjBhX, створеному командою Українського Народного Дому у Чернівцях разом із партнерами з Чернігівського та Чугуївського громадських центрів правосуддя.

Якщо самостійно не знайдете точної відповіді на своє питання, то зможете написати листа на електронну пошту чи замовити телефонну консультацію в нашого юриста.

Ось чому це може бути помічним:

  1. Це точно буде безкоштовно для вас. Ви не будете винні нашим юристам нічого, окрім простого «дякую за допомогу».

  2. Це конфіденційно. Жодних зайвих запитань, які можуть розкрити стороннім інформацію про вас чи вашу проблему.

  3. Це сучасно. Можна, сидячи в кав'ярні чи на домашньому дивані, дізнатися, як оформити виплати для ВПО, як одружитися в умовах воєнного стану чи як отримати належну компенсацію за невикористану відпустку у випадку звільнення.

  4. Це економія часу. Ви можете знайти відповідь на свої питання у нашому чат-боті, замість того аби мандрувати в пошуках вправного юриста.

  5. Це точно буде фахова відповідь. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, то ви зможете зв'язатися з нашими юристами та уточнити все, що вас цікавить. Електронною поштою чи телефоном – обираєте самостійно.

  6. Лише перевірена та актуальна інформація. Вам не доведеться платити штраф, залишитися без виплат чи сивіти з інших причин, бо ви вчинили як «радила подруга, яка стикнулася з такою самою ситуацією три роки тому».

? Уже зараз наш чат-бот @virtual_public_justice_bot налічує майже сотню запитань і це лише початок! Ми охопили проблемні теми внутрішньо переміщених осіб, роботи з громадами, прав мобілізованих та їхніх родин, відшкодування завданих війною втрат, сімейного права та доступу до правосуддя в умовах війни. Закликаємо вас користуватись і радити знайомим, які потребують такої допомоги.

?? Нам буде складно зробити цей чат-бот дійсно помічним без вашої допомоги та порад. Тому користуйтесь ним й пишіть про свої враження тут ? https://bit.ly/3d0R3po

#правовадопомога #впо #правовадопомогаонлайн

Возможно, это изображение 1 человек и текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь