Фонди, що допомагають українцям фінансово

Дата: 09.08.2022 13:07
Кількість переглядів: 1024

Фонди, що допомагають українцям фінансово:

1. ЮНІСЕФ Спільно (2220 грн. на людину в місяць, допомагають одразу за 3 місяці)

Реєстрація – https://register.unicef.org/

ЮНІСЕФ і партнери запустили цю програму, щоб додатково підтримати українські родини з дітьми під час війни. Понад 18 000 сімей вже отримали грошову допомогу від ЮНІСЕФ.

• Участь у програмі можуть взяти родини, що належать до однієї з двох категорій:

- Мають трьох і більше дітей до 18 років;

- Мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

• Допомога надається сім’ям незалежно від наявності чи відсутності статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого 2022 року.

• Родини, що відповідають критеріям програми, отримають грошову допомогу з розрахунку 2 220 грн/міс. на кожного члена домогосподарства, але не більше як на п’ятьох осіб. Допомога виплачується на банківський рахунок одноразово за три місяці.

Детальніше на https://unicef.org/ukraine/spilno-cash-transfers або за номером гарячої лінії “Спільно” 0 800 600 017 (щодня з 8:00 до 22:00, безоплатно).

Для участі в програмі грошової допомоги необхідно подати заявку, вказавши всю необхідну інформацію про вашу родину. Заповнення форми не означає, що ви отримаєте допомогу автоматично, адже дані буде перевірено на відповідність критеріям.

ЮНІСЕФ може зателефонувати вам для перевірки чи уточнення інформації. Проте ЮНІСЕФ ніколи не просить надіслати копії ідентифікаційних документів у месенджер чи на пошту.

2. ЄДопомога

Реєстрація – https://aid.edopomoga.gov.ua

Перевірка статусу заявки – https://aid.edopomoga.gov.ua/check

Уряд ухвалив розроблене Міністерством соціальної політики рішення, яке забезпечує можливість поширити додаткові виплати від міжнародних організацій на мешканців територій, які тимчасово окуповані, деокуповані або знаходяться в зоні активних бойових дій.

Проєкт реалізовано Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні, відповідно до завдань меморандумів Міністерства соціальної політики України з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України, ЮНІСЕФ, Всесвітньої продовольчої програми ООН та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Відповідно до постанови КМУ №457 від 16 квітня 2022 р. «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України», передбачається можливість надання підтримки у вигляді грошових виплат, шляхом надання допомоги міжнародними організаціями.

Рішення щодо надання допомоги відповідній категорії населення та сум виплат приймають міжнародні організації. Пріоритетними є найнезахищені верстви населення, що мають соціальні статуси такі як: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.

3. The 1k Project (1000$)

Реєстрація – https://airtable.com/shrvfSCquvjgdEJPy

Проект $1K Україна Сімейний додаток #StandWithUkraine буде працювати, щоб зв’язати родини, які потерпають від труднощів, завданих війною, зі спонсором, який пожертвує гроші безпосередньо на банківський рахунок в Україні. Особі потрібно заповнити коротку форму та подружіться з The $1K Project у Facebook або Instagram, щоб організація могла спілкуватися з особою та підтвердити її в Інтернеті.

4. Gate to Ukraine (100$)

Реєстрація – https://gate.org/get-help/

Gate to Ukraine є платформою, що допомагає американцям робити донації українським багатодітним сім’ям, які постраждали внаслідок війни, були вимушені переїхати, або знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

Ви заповнюєте заявку нижче (включаючи відео вашої заявки, наприклад https://youtu.be/Ne_2C8kUZik)

Ми перевіряємо, що ви справжня українська багатодітна сім’я з ураженого регіону, яка потребує допомоги.

Ми перекладаємо вашу заявку на англійську та розміщуємо її на цій сторінці: https://gate.org/fundraisers.

Коли донація надійде у відповідь на ваш запит, ми переведемо гроші на вашу карту або банківський рахунок.

Після отримання коштів ми попросимо вас записати коротку відео-подяку для вашого спонсора.

Family Fundraisers Archive ~ Gate To Ukraine - Help Ukrainian Families Directly


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь