В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 29.07.2022 13:36
Кількість переглядів: 286

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

28 липня, у День Хрещення Київської Русі, вперше в Україні відзначається державне свято – День Української Державності. Відзначається в час неймовірно жорстокої війни — на шостому її місяці, після восьми років бойових дій на Донбасі, у протистоянні з російською агресією.

На честь цього свята, сьогодні, на центральній площі м. Болград відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора України.

У заході взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв, керівники територіальних підрозділів Болградського району, керівники структурних підрозділів Болградської РВА, районної та міської рад, представники підприємств, установ та організацій району й громадськість.

«День Української Державності покликаний утверджувати зв’язок українців, які живуть нині, з нашими пращурами, які впродовж багатьох поколінь будували державність українського народу. В цей день та й надалі нам необхідно продовжувати берегти єдність та працювати задля Перемоги. Це найважливіші національні завдання, які всі ми обов’язково виконаємо. Зі святом вас шановні мешканці району! Бажаю миру та добробуту усім!», - зазначив у своїй привітальній промові начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура.

Також присутні поклали квіти до пам'ятника видатного державного діяча України – Т.Г. Шевченко, біля якого відбувся святковий концерт.

У приміщенні Болградського РАЦСу відбулось відкриття виставки дитячих малюнків на тему "Об'єднаймось ж, брати мої".

Відзначення Дня Української Державності у Болградському районі не обмежиться одним днем: протягом усього року в районі проводитимуть відповідні культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі акції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь