Для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, за кошти обласного бюджету, закуплено і встановлено комп'ютерний томограф на 32 зрізи для рутинних і поглиблених діагностичних обстежень.

Дата: 29.07.2022 12:57
Кількість переглядів: 132

Для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, за кошти обласного бюджету, закуплено і встановлено комп'ютерний томограф на 32 зрізи для рутинних і поглиблених діагностичних обстежень.

На сучасному КТ робитимуть діагностику для дітей з Одещини і сусідніх регіонів безкоштовно. А для критичних потреб цього медичного закладу, який потребує безперебійного живлення, особливо в умовах військової агресії росії проти України, за рахунок коштів Міністерства охорони здоров’я придбали 2 генератори і ще один надав донор. Все обладнання встановлене і працює.

«Завдяки цим генераторам лікарі зможуть забезпечити безперебійне надання медичної допомоги великій кількості маленьких пацієнтів, що зараз є дуже важливим. Бо одне з найголовніших завдань Одеської обласної військової адміністрації і Одеської обласної ради – забезпечити стабільну роботу усіх закладів медичної критичної інфраструктури Одещини необхідним обладнанням у надзвичайній ситуації. Саме тому забезпечення медичних закладів таким потрібним обладнанням триватиме й надалі» - зазначив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь