Городненська громада
Одеська область, Болградський район

ДОРОГА ДО МОНАСТИРЯ

Дата: 25.02.2022 12:42
Кількість переглядів: 516

ДОРОГА ДО МОНАСТИРЯ

У 2024 році Свято-Різдво-Богородичний жіночий монастир святкуватиме 100-річчя від дня свого заснування. Святкові заходи планується провести масштабно: очікується приїзд тисяч гостей, в тому числі міжнародних, а також паломників з усієї України.

На превеликий жаль, дістатися до монастирю можна лише ґрунтовими дорогами. Дорожнє асфальтове полотно відсутнє повністю - востаннє капітальний ремонт робився тут ще 30 років тому.

В Болградській районній раді відбулася нарада, в ході якої обговорили стан доріг на під'їзді до монастиря. В нараді взяли участь заступник голови обласної ради Вадим Шкарівський, голова районної ради Михайло Садаклієв, Городненський сільський голова Микола Богоєв, Благочинний храмів Болградського округу Стефан Турлак та представники Свято-Різдво-Богородичного жіночого монастиря.

Прийнято рішення ініціювати питання капітального ремонту дороги до монастиря на державному та обласному рівнях. Також дано доручення Миколі Богоєву розпочати виготовлення проектно- кошторисної документації на виконання цих робіт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь