В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА МАЙБУТНІЙ ДОРОЗІ ДО ОДЕСЬКОГО МОРСЬКОГО ПОРТУ – БУДУЄТЬСЯ КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНИЙ ПУНКТ

Дата: 08.02.2022 09:32
Кількість переглядів: 400

В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА МАЙБУТНІЙ ДОРОЗІ ДО ОДЕСЬКОГО МОРСЬКОГО ПОРТУ – БУДУЄТЬСЯ КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНИЙ ПУНКТ

Для того, щоб створити умови для швидкої перевірки та пропуску вантажівок на митниці, на під’їзді до контрольно-пропускного пункту, який будується, дорогу до порту буде розширено з двох смуг руху до 6.

Всі роботи проводяться в рамках реалізації програми Президента «Велике Будівництво».

Як повідомляють в Службі автомобільних доріг Одеської області, на ділянці контрольно-пропускного пункту вже влаштовано два шари піску для підсилення грунтів; два шари щебенево-піщаної суміші; геотекстиль typar sf 40 для укріплення основи. Наступний етап робіт — влаштування двох шарів бутового каменю та цементобетонного покриття.

На основному проїзді продовжуються роботи з влаштування основи дороги із піску та укріплення геотекстилем, а на майбутній естакаді триває монтаж каркасу ригелів та влаштування бурових стовпів.

Майбутня дорога до Одеського морського торговельного порту буде протяжністю у 5,3 км та з шириною проїзної частини виготовленої з монолітного цементобетону – 8 метрів. Довжина естакади – 546 метри.

Також буде збудовано TIR-майданчик для відстою великовагового автотранспорту місткістю до 300 машин; два майданчики зважування-в-русі (WiM) для контролю вагових норм і контрольно-пропускний пункт з розширенням дороги до шести смуг.

Як зазначає голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, в 2022 році, в рамках реалізації програми Президента «Велике Будівництво», на Одещині заплановано збудувати та відремонтувати 190,3 кілометрів державних доріг і 72,49 км місцевих доріг.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь