Городненська громада
Одеська область, Болградський район

В УСАТОВЕ З’ЯВИВСЯ НОВИЙ СУЧАСНИЙ СТАДІОН

Дата: 20.12.2021 17:30
Кількість переглядів: 414

Гриневецький відвідав з робочим візитом село Усатове Одеського району. Спершу, разом з сільським головою Юрієм Маковейчуком оглянув новий стадіон, який в Усатове звели «з нуля». Із повнорозмірним футбольним полем, біговими доріжками, критими трибунами. Поруч побудували адмінкорпус.

«Приємно, що з’явилась сучасна спортивна база – для мешканців Усатівської громади. Ми спільно, обласна влада і сільські громади, створюємо сучасні умови для занять спортом і у великих містах, і невеличких селах. Для цього, наприклад потужно діє програма Президента «Велике Будівництво». Більшість мешканців сіл Одещини звикли грати у футбол на звичайному сільському майданчику. Змінюємо це. Зводимо для любителів спорту в багатьох селах повнорозмірні футбольні поля», - повідомив голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

«Поле вийшло високої якості. Загалом стадіон такого рівня – диковинка не лише для села. Він дасть фору і деяким міським аренам. Поруч із полем звели адмінкорпус. Там облаштовуємо тренерські, душові, роздягальні, медпункт, коментаторські. Тепер тут можна буде проводити матчі рівня громади, району, області. Тренуватимуться і гратимуть різновікові місцеві команди», – розповів Усатівський сільський голова Юрій Маковейчук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь