НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ СЕЛЕКТОРНУ НАРАДУ З ПИТАНЬ РОБОТИ ЗАХИСНИХ СПОРУД ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 03.06.2023 14:12
Кількість переглядів: 30

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ СЕЛЕКТОРНУ НАРАДУ З ПИТАНЬ РОБОТИ ЗАХИСНИХ СПОРУД ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

2 червня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА Денисом Байлуком та Вячеславом Куликом, т.в.о. начальника Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Борисом Міхальчан, військовим комендантом Болградського району Олександром Дем’яновим, начальником Болградського РВП ГУ НП в Одеській області Романом Галкіним, головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад провів селекторну нараду з питань організації захисту населення району під час повітряних тривог.

Під час засідання начальник Болградської РВА Геннадій Васильович надав доручення головам територіальних громад організувати цілодобову роботу захисних споруд цивільного захисту в своїх громадах. Крім того, визначити відповідального по кожній захисній споруді та проінформувати населення про їх місце розташування.

Керівники Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області та Болградського РВП ГУ НП в Одеській області зазначили, що в кожному населеному пункті громади будуть проведені перевірки захисних споруд цивільного захисту на їх облаштування та готовність до прийняття населення. Під час обстежень особлива увага приділятиметься наявності аварійного освітлення, вентиляції, захищеності входів та виходів, забезпечення водою та первинними засобами пожежогасіння.

Зазначимо, що станом на 2 червня поточного року на території Болградського району розташовано - 152 ЗСЦЗ, з них: протирадіаційних укриттів – 27, споруд подвійного та найпростіших укриттів – 125.

За результатами комісійних перевірок захисних споруд цивільного захисту встановлено, що: готових - 86, обмежено готових – 51, не готових -16. Роботи щодо облаштування ЗСЦЗ тривають.

З метою інформування населення про місця укриття, на офіційному сайті Болградської РВА (розділ ЗАХИСНІ СПОРУДИ) розміщено інтерактивну карту розташування захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів району.

У випадку, як що захисна споруда не працює, прохання сповістити районну владу за телефоном: 068-859-13-02.

У завершені селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь