ОДЕСЬКИЙ ДТЕК ОШТРАФУВАЛИ ЗА ПОРУШЕННЯ УМОВ РОЗПОДІЛУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Дата: 25.01.2023 09:59
Кількість переглядів: 170

ОДЕСЬКИЙ ДТЕК ОШТРАФУВАЛИ ЗА ПОРУШЕННЯ УМОВ РОЗПОДІЛУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

На ДТЕК Одеські електромережі наклали штраф за недотримання нормативно-правових вимог, а також порушення розподілу з електричної енергії. Про це 24 січня повідомили в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

На засіданні прийняли рішення щодо застереження компанії щодо недопущення недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, а також наклали штраф.

Компанія ДТЕК Одеські електромережі не згодні з рішенням та збираються оскаржувати його в суді, повідомили у пресслужбі установи.

“Жодна країна в світі не стикалася з настільки масовими терористичними атаками по енергетичній інфраструктурі. У таких умовах, енергетики компанії роблять все можливе для рівномірного розподілу дефіциту потужності між всіма споживачами”, — зазначили в організації.

Також в ДТЕК зазначили, що за 11 місяців повномасштабного вторгнення 65 енергооб’єктів ДТЕК Одеські електромережі зазнавали пошкоджень або руйнувань через обстріли ворога. 

Також штраф за недотримання умов розподілу електроенергії наклали на ДТЕК Київські електромережі. Раніше покарання отримали Вінницяобленерго, Чернівціобленерго та Волиньобленерго.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь