Шановні мешканці Городненської громади!

Дата: 18.01.2023 17:33
Кількість переглядів: 109

Шановні мешканці Городненської громади!

16 січня 2023 року у кабінеті голови Одеської обласної ради відбулася зустріч голови Городненської територіальної громади Богоєва Миколи Дмитровича з головою обласної ради Діденко Григорієм Віталійовичем та директором Департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації Наталією Одарій-Захар'євою.

Під час зустрічі обговорювалося питання надання медичного обладнання та меблів, облаштування та відкриття амбулаторії у с. Нові Трояни. Це питання неодноразово піднімалось головою громади Миколою Богоєвим на районному та обласному рівнях, в Управлінні капітального будівництва Одеської області облдержадміністрації, який є замовником та відповідальним за проведення тендерів з капітального будівництва амбулаторії.

Це питання підіймалось і на місцевому рівні. Так, ще у лютому 2022 року, на сесії сільської ради було ухвалено рішення про прийняття будівлі, медичного обладнання та меблів на баланс громади. До вересня 2022 року підрядник давав надію і обіцяв завезти все потрібне обладнання для функціонування нової амбулаторії. Не залишилися осторонь і мешканці села Нові Трояни. На зборах трудових колективів, після обговорення, було ухвалено остаточне рішення про прийняття на баланс громади лише будівлі амбулаторії, без обладнання та меблів.

Акт прийому – передачі будівлі та пакет документів готові до підписання, а з директором Департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації Наталією Одарій-Захар'євою досягнуто домовленості про виділення машини швидкої допомоги для нової сільської амбулаторії.

Наступна зустріч голови громади Миколи Богоєва була із директором Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської облдержадміністрації Лунгул Віктором Васильовичем, на якій продовжилося обговорення надання підрядником меблів та медичного обладнання.

Сподіваємося, що за допомогою керівництва громади, депутатського корпусу, за підтримкою мешканців села Нові Трояни, фермерів, підприємців та трудових колективів

амбулаторія буде обладнана та відкрита для надання населенню якісних медичних послуг.

Цього ж дня відбулася зустріч голови громади Миколи Богоєва з директором Департаменту освіти та науки Одеської облдержадміністрації Олександром Лончаком, на якій були обговорені питання освіти, організації навчання в умовах нестачі електроенергії, а саме надання ноутбуків для 4-х шкіл громади.

У важких умовах воєнного часу ми не втрачаємо надії на сприятливе вирішення життєво – важливих проблем населення нашої громади!

Всім терпіння та миру!

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь