Міністр енергетики дав доручення ДТЕК щодо справедливого розподілу електроенергії на Одещині

Дата: 12.01.2023 21:59
Кількість переглядів: 91

Міністр енергетики дав доручення ДТЕК щодо справедливого розподілу електроенергії на Одещині

Сьогодні Одеську область з робочим візитом відвідав міністр енергетики України Герман Галущенко. Про це повідомляє інформаційне агентство «Юг.Today» з посиланням на Одеську обласну державну адміністрацію.

В розмові з міністром начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко торкнувся всіх проблемних питань, які нині є в секторі енергозабезпечення регіону. Зокрема, наголосив на недостатності лімітів електроенергії для області та нерівномірності розподілу навантаження.

Окремо начальник ОВА акцентував увагу на необхідності покращення роботи call-центру аби у критичні та аварійні періоди відключення електроенергії споживачі могли оперативно додзвонитись до операторів ДТЕК і залишити заявку. Що тим самим не нагнітатиме соціальну напругу серед населення. Сторони обговорили можливі та оптимальні шляхи вирішення усіх вищезазначених проблем.

Міністр дав доручення ДТЕК справедливо розподіляти електроенергію, як в місті Одеса, так і по усім районам і громадам Одеської області та впорядкувати графіки відключення.

«Саме стабілізація енергосистеми та ефективне впровадження графіків відключень є головним прагненням і обласної влади, і енергетиків», – наголосив начальник Одеської обласної військової адміністрації.

Крім того, Максим Марченко домовився з Германом Галущенком щодо надання гуманітарної допомоги Одещині від міжнародних партнерів Міненерго: постачання різної потужності генераторів, особливо – силових, для об’єктів критичної інфраструктури.

Також міністр енергетики України вручив державні нагороди саме тим енергетикам Одещини, які проявили високий професіоналізм, особисту мужність та самовідданість при виконанні заходів із відновлення зруйнованих об’єктів енергетики в наслідок ракетних ударів ворога та забезпечення електропостачання не лише на території Одеської області, а й в багатьох інших регіонах країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь