В Городненській громаді простились із Захисником України Віктором ГОРБАНОМ.

Дата: 19.10.2022 10:21
Кількість переглядів: 146

В Городненській громаді простились із Захисником України Віктором ГОРБАНОМ.

50-річний Віктор, уродженець села Нові Трояни, запам'ятався всім, хто його знав, як добра та завжди усміхнена людина. Чоловік дуже любив свою країну та не вагаючись приєднався до лав Збройних сил України.

Живим коридором новотроянівці провели кортеж Героя з рідного дому до Свято-Георгіївського храму, де пройшло відспівування. Захисника України провели в останній путь зі сльозами на очах. Низько схиливши голову та впавши на коліна зустрічали його квітами вздовж слідування траурного кортежу.

Проститися з Героєм прийшли рідні, земляки, побратими, учасники бойових дій, представники Городненської сільської ради, Болградської районної ради та Болградської військової адміністрації.

Поховали Віктора в рідному селі Нові Трояни.

Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг нашого земляка, якій поклав життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Світла і Вічна пам'ять Герою!

Возможно, это изображение 9 человек и в помещенииВозможно, это изображение 7 человек и люди стоятВозможно, это изображение 8 человек, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 15 человек, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 11 человек и люди стоятВозможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 9 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 5 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 7 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 3 человека, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 11 человек, люди стоят и на открытом воздухеВозможно, это изображение 4 человека, люди стоят, памятник и на открытом воздухеВозможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухе


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь